συμπόσιο δραματοθεραπείας

 

10 και 11 Μαΐου 2014
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο 

Ελευθερίου Βενιζέλου 70, Καλλιθέα

 

To Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας ΑΙΩΝ σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο διοργανώνει ένα Συμπόσιο Δραματοθεραπείας στην Αθήνα με θέμα:

 

Το τρίγωνο της συνάντησης:

Εκπαίδευση, Τέχνη, Θεραπεία

 

Η Δραματοθεραπεία σε ολόκληρη την Ελλάδα έχει μια θεαματική εξάπλωση στα πεδία της εκπαίδευσης και της θεραπείας, αλλά και αναγνώριση, τόσο στον επιστημονικό χώρο όσο και στον καλλιτεχνικό. Ως εκ τούτου όλο και περισσότερα άτομα αναζητούν την επίλυση των προβλημάτων τους μέσω της Δραματοθεραπείας, αλλά και την εκπαίδευση στη συγκεκριμένη μέθοδο. Συμμετέχοντας στα σημαντικά συνέδρια που έχουν ήδη διοργανωθεί στη χώρα μας, έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχει ένα πλούσιο υλικό, εκπαιδευτικό, ερευνητικό και θεραπευτικό που ζητά να εκφραστεί και να δημοσιοποιηθεί, ενώ πολλοί σπουδαστές ή απόφοιτοι των ανθρωπιστικών σπουδών έχουν αιτήματα σχετικά με τη Δραματοθεραπεία.

Το διήμερο Συμπόσιο θα περιλαμβάνει ελεύθερες ανακοινώσεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, master classes, performances, posters, βιωματικά εργαστήρια και θεατρικές παραστάσεις, από 80 και πλέον διακεκριμένους επιστήμονες και καλλιτέχνες, που δραστηριοποιούνται στον χώρο των εικαστικών, της μουσικής, του χορού και φυσικά του θεάτρου.

files/chronosmag/themes/theme_one/faviconXronos.png

 

 

  ΧΡΟΝΟΣ 13 (05.2014)